Кам’янське втратило двох воїнів

Трагічну новину повідомив міський голова Андрій Білоусов.

“19 квітня 2022 року поблизу населеного пункту Дібрівне на Харківщині, під час участі у бойових діях із забезпечення заходів з національної безпеки, оборони, відсічі і стримування збройної агресії російської федерації, загинув солдат Камєнєв Віктор Сергійович.

Від імені всієї громади, Кам’янської міської ради, виконавчого комітету та особисто від себе висловлюю глибокі співчуття рідним і близьким полеглого захисника.

Віктор Камєнєв народився 11 червня 1989 року. Упродов 2007-2008 років проходив строкову військову службу. Працював на ДМК. З першого дня повномасштабної війни боронив українську землю від посягань російських окупантів.
У нього залишилися дружина, два сина, батьки, дві сестри та брат.

Доземний уклін воїну-захиснику! Вічна пам’ять і слава Герою!

Прощання відбудеться 6 вересня о 10:00 за адресою: вулиця Моршинська, 63 (колишня вулиця Курська), та о 10:30 за адресою: вулиця Сергія Слісаренка, 8.
Панахида пройде об 11:00 в Козацькій церкві Пресвятої Покрови ПЦУ (вул.Сергія Слісаренка, 34). Поховають воїна о 12:00 на Алеї Героїв кладовища по вулиці Весняній.

е

2 вересня у відділенні екстреної медицини 5-ї міської лікарні Запоріжжя помер лейтенант Чурсін Сергій Олексійович.

Від імені всієї громади, Кам’янської міської ради, виконавчого комітету та особисто від себе висловлюю глибокі співчуття рідним і близьким померлого захисника.

Сергій Чурсін народився 24 липня 2002 року в Дніпродзержинську. У 2023 році закінчив Національну академію Національної гвардії України (м.Харків). На військовій службі перебував з 26 липня 2019 року.
У нього залишилися бабуся опікун, мати та сестра.

Доземний уклін воїну-захиснику! Вічна пам’ять і слава Герою!

Прощання відбудеться 6 вересня о 13:15 за адресою: с. Українка вулиця Миру, 71. Панахида пройде о 14:00 в Козацькій церкві Пресвятої Покрови ПЦУ (вул.Сергія Слісаренка, 34). Поховають воїна о 15:00 на кладовищі по вулиці Романківській”, – йдеться в повідомленні.

с

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *