У Кам’янському розгулявся дебошир

Сьогодні, 5 внресня, о 05.58 з одного із охоронюваних об’єктів (магазин «Продукти»), розташованого по бульвару Героїв АТО 13 у Кам’янському, надійшов тривожний виклик.
Диспетчер ПЦС охоронної компанії «Цитадель» негайно на місце зазначеної події направила мобільний екіпаж групи швидкого реагування ОК «Цитадель». За дві хвилини наряд ГШР ОК «Цитадель» був на місці події. Продавець магазину «Продукти» повідомила про те, що невідомий чоловік, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, лаявся нецензурною лайкою, бешкетував. Після чого, вийшовши з магазину, розбив скло на терміналі самообслуговування. Після скоєного чоловік втік.
В ході розшуку охоронниками «Цитадель», разом із працівниками відділення поліції №1 Кам’янського РУП, на проспекті Перемоги правопорушника було затримано по «гарячих слідах». Злагодженими діями двох нарядів, охорони та поліції, було не допущено більш тяжкого кримінального правопорушення. Хоча правопорушник в такий ранній час вже (а скоріш за все, ще) перебував у стані алкогольного сп’яніння та шукав у громадському місці собі пригод. Кулак руки правопорушника мав пошкодження від порізів склом, що додатково підтвердило причетність його до скоєного правопорушення.
Швидкому затриманню правопорушника сприяли злагоджені дії нарядів охорони і поліції, своєчасне інформування продавця про скоєне правопорушення і надання орієнтування по елементам одягу правопорушника.
Дебошира було передано працівникам слідчо-оперативної групи відділення поліції №1 Кам’янського РУП для збору первинного матеріалу за даним фактом (ЄО відділення поліції №1 Кам’янського РУП від 05.09.2023 №10972, складено протокол №193634 про адміністративне правопорушення за ст.173 КУпАП).

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *