У Кам’янському «продають» українську церкву

Саме така пропозиція прозвучала сьогодні по телефону.
Як повідомив редакцію наш читач, десь з годину тому йому зателефонували з невідомого номеру, оператор якого – «Лайф». Металевий голос (скоріше за все, робот) повідомив, що у Кам’янському продається на вигідних умовах промисловий об’єкт за адресою: вулиця Слісаренка, 34, і якщо у абонента є інтерес, він може натиснути на цифру 1 та отримати додаткову інформацію про продаж. Так вийшло, що натиснути на «одиничку» наш читач не встиг, і зв’язок перервався.
Наш читач виявився досить допитливим громадянином і вирішив з’ясувати – де саме знаходиться цей загадковий «промисловий об’єкт» і як його можна використовувати у разі придбання. Результат пошуку виявився шокуючим – виявилося, що будівля № 34 по вулиці Слісаренка в Кам’янському не що інше, як Козацька Церква Пресвятої Покрови Православної Церкви України. Зараз ця церква широко відома в нашому місті через сумну причину – саме тут відбуваються панахиди по Захисникам нашої країни, які загинули на війні з російськими «асвабадителями». Як так вийшло, що це приміщення назвали «промисловим об’єктом» і оголосили про його продаж – зовсім незрозуміло.
Але ж і це ще не все. Отримавши таку загадкову інформацію, ми вирішили все ж таки з’ясувати всі подробиці цього продажу, для чого телефонували на номер, з якого дзвонили нашому читачеві і пропонували купити «об’єкт». Слухавку зняла жіночка, схоже, похилого віку, така собі бабуля “божий одуванчик”. Вона повідомила, що з її номеру ніхто нікуди не телефонував, сама вона нічого не продає і навіть не має ніякого відношення до міста Кам’янське. Отже, маємо щось дуже схоже на якусь чергову шахрайську схему, лише механізм обману не зовсім зрозумілий. Так що закликаємо читачів бути пильними і не «вестись» на подібні пропозиції, тим більше – не вказувати невідомим свої особисті дані. Бо, як свідчать дані достовірних джерел, Дніпропетровщина – лідер України за кількістю шахрайських кол-центрів, і не виключено, що саме у нашому місті «обкатують» нову схему обману довірливих громадян.
Хоча не виключено, що це може бути й політична провокація. Адже мова йде про українську церкву, яка, наче кістка в горлі, стала незручною «асвабадителям». Так що все може бути…
На фото: Козацька Церква Пресвятої Покрови в Кам’янському. Погодьтесь, ніяк не схоже не «промисловий об’єкт». 

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *