На Дніпропетровщині затримали мотокрадія

За незаконне заволодіння транспортним засобом слідчі Нікополя повідомили про підозру 27-річному містянину. Зловмисник викрав мототранспорт 63-річного чоловіка, припаркований біля місцевого магазину.

Злочин стався 25 березня близько 16.10 біля одного з будинків по вулиці Першотравневій. Власник залишив мотоцикл біля аптеки та здійснював покупки, а коли через декілька хвилин повернувся – транспортного засобу вже не виявив. Про подію наступного дня повідомив до поліції.

Оперативники районного управління поліції почали пошуки крадія та мотоцикла. Поліцейські встановили, що злочин скоїв 27-річний житель міста Нікополь. Викрадений мототранспорт фігурант заховав в напівзруйнованому будинку та наступного дня намагався його продати. Майно вилучили та повернули власнику.

5 вересня слідчі повідомили чоловіку про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання за злочин – до 5 років позбавлення волі. Триває досудове розслідування.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *