До уваги жінок з числа внутрішньо переміщених осіб

18-19 вересня в місті Дніпро, планується проведення дводенного навчального заходу для жінок Дніпропетровського регіону, які бажають відкрити власну справу в сфері легкої промисловості.

Навчальний захід відбудеться за ініціативи Дніпропетровської обласної військової адміністрації у співпраці з БО “Всеукраїнський благодійний фонд  “ГОРЄНІЄ” та за підтримки проєкту Уряду Канади “Підтримка економічного розвитку жінок та внутрішньо переміщених осіб в Україні” (SEW Ukraine).

Проєкт покликаний сприяти економічному благополуччю жінок, що належать до вразливих категорій населення, як то ВПО, жінки з інвалідністю та інші групи, та проживають в Дніпропетровській області.

Мета даного заходу – надати мотивованим жінкам розуміння щодо процесів бізнес планування та ціноутворення в сфері легкої промисловості, а також розуміння процесів легалізації такої діяльності, шляхом створення суб’єктів господарювання та організації належного фінансового обліку.

Навчальний захід пройде у двох форматах:

20 учасниць у форматі Офлайн; 20 учасниць у форматі Онлайн.

Участь у заході безкоштовна.

За рахунок проєкту учасниці отримають роздаткові матеріали за тематикою заходу, буде забезпечено харчування (обід та кава-пауза). Для учасниць з віддалених територіальних громад буде забезпечено проживання та компенсація проїзду (автобус, потяг). Орієнтовна програма заходу додається.

До участі запрошуються зацікавлені представниці територіальних громад Дніпропетровської області, а також представниць мікробізнесу в швейній галузі, які бажають систематизувати власний бізнес та потребують допомоги у бізнес-плануванні.

Для того, щоб отримати запрошення на навчальний захід, необхідно до 12 вересня 2023 року (включно) заповнити гугл-форму за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdsyNhA4fQG_9uqScFXi_IcX7Fl7ySH62_vtgR71lr35Q-Ivw/viewform  (онлайн реєстрація обов’язкова).

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *