Кам’янчан запрошують на змагання з велокросу та кросового дуатлону

16 та 17 вересня в урочищі Самишина балка пройде чемпіонат міста Кам’яське з велокросу та кросового дуатлону на спринтерській дистанції. Всіх бажаючих запрошують випробувати себе на витривалість, повідомляє kamyanske.com.ua.

У суботу, 16 вересня, у програмі змагань запланована індивідуальна спринтерська гонка на дистанції 1100 м з невеличкими технічними перешкодами та майже без набору висоти. Після спринта до уваги спортсменів групова гонка на 5400 м з мінімальними техділянками для наймолодших та 9000 м для більш підготовлених спортсменів. Наступного дня, у неділю 17 вересня, учасники змагань матимуть змогу перевірити себе в змаганнях з кросового дуатлону на дистанціях 1000 м – біг, 5400 м – велоперегони, 500 м – біг. Переможці та призери визначатимуться в вікових категоріях від 10 до 40+ років серед чоловіків та жінок.

Щоб зареєструватися на участь у змаганнях необхідно написати листа на електронну пошту [email protected], де вказати свої особисті дані, вік, стать, місто, категорію учасника, дистанцію та контактний телефон.
Довідки за телефоном: 067-959-77-60.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *