До Кам’янського прибула гуманітарна допомога з Голандії

10 вересня до Центру допомоги та логістики «Паляниця», який є структурним підрозділом благодійної організації «Благодійний фонд «Осоння України», прибула чергова партія гуманітарної допомоги з Європи. Цього разу гуманітарний вантаж надійшов до Кам’янського з Нідерландів. 

паляниця фура
В машині, яку кілька годин розвантажували волонтери, були продукти харчування, одяг, меблі, медичне обладнання, дитячі іграшки. Весь вантаж було розсортирувано та розміщено на складах ЦДтЛ «Паляниця».
Те, що допомога була надіслана саме з Голандії, було видно ще й по тому, що частина речей була запакована в картонні коробки з під квітів. А як відомо, саме Голандія є одним з найбільших європейських постачальників квітів, а її тюльпани відомі у всьому світі.

паляниця двері
Нагадаємо, що Центр допомоги та логістики «Паляниця», який знаходиться у лівобережній частині міста,збирає й надає гуманітарну допомогу для внутрішньо переміщених осіб (ВПО) та для військових Збройних Сил України. Так, лише кілька днів тому «Паляниця» закупила для ЗСУ кілька дронів, які підуть на фронт.
Прийом відвідувачів для надання гуманітарної допомоги відбувається за попереднім записом по телефонам: (068)-292-74-81, (050)-067-45-09.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *