У Кам’янському п’яний буянив у кафе

9 вересня о 12.50 з одного із охоронюваних об’єктів (кафе-магазин), розташованого по бульвару Будівельників 41, надійшов тривожний виклик.
Диспетчер ПЦС охоронної компанії «Цитадель» негайно на місце зазначеної події направила мобільний екіпаж групи швидкого реагування. За три хвилини наряд ГШР ОК «Цитадель» був на місці події. Продавець кафе-магазину вказала на невідомого чоловіка, який перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, лаявся нецензурною лайкою, погрожував відвідувачам та персоналу закладу.
Правопорушника було затримано і зафіксовано стяжками, та негайно передано працівникам відділення поліції №1 Кам’янського РУП, які також прибули на зазначене місце події. Злагодженими діями двох нарядів, охорони та поліції, кримінального правопорушення у громадському місці допущено не було.
Затриманим виявився мешканець лівобережної частини міста Кам’янське, громадянин «К» 1980 року народження.
Працівниками відділення поліції №1 Кам’янського РУП за даним фактом було зібрано первинний матеріал (ЄО відділення поліції №1 Кам’янського РУП від 09.09.2023 №11154). Та відносно правопорушника складено протокол №194648 про адміністративне правопорушення за ст.173 КУпАП (дрібне хуліганство).

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *