ФК “Кам’янське 2023” поступився харків’янам у першому матчі чемпіонату України

13 вересня у Кам’янському відбулася визначна футбольна подія – Чемпіонат України сезону 2023/2024 першої ліги U19. У першій зустрічі грали команди “ОККО 2020” Харків та ФК “Кам’янське 2023”.

Про це повідомляє спортивний сайт міста kamyanske.com.ua.

Привітати гравців з футбольним святом завітали почесні гості: начальник управління молоді та спорту Едуард Коряк, директор ДЮФШ “Надія” Юрій Мокієнко та його заступник Андрій Широкий та заступник Федерації футболу Кам’янського Ігор Ігнатенко.

– Дуже приємно, що ми розпочинаємо у нашому місті Чемпіонат України, – зазначив Е.Коряк. – Хочу побажати вам здоров’я, сил, енергії. Щоб наші Збройні Сили перемогли, Україна стала вільною, і ми закінчили сезон 2023/2024 з перемогою. Зі святом вас, з днем футболу!

Після привітання, переможниця фестивалю “Вінок України” у номінації “Сучасна пісня 2023” Ксенія Вовк виконала гімн України, і команди розпочали гру.

Для кам’янчан гра видалася дуже важкою, як то кажуть “не пішла”. Суперник з перших хвилин почав атакувати і вже на 6-й хвилині забив перший гол. Харків’яни, як доволі досвідчені гравці, грали жорстко, намагалися не допустити суперника до воріт. І, хоча, кам’янчанам іноді все ж таки вдалося декілька разів пробити цей захист, це не врятувало ситуацію. У результаті, команда “ОККО-2020” навішала нашим гравцям більше голів, та перемогла з рахунком 4:2.

Капітан команди переможців Тимур Кічко зазначив, що задоволений грою та її результатом. Також хлопець високо оцінив суперника, сказав, що кам’янчани були досить сильними та їм не вистачило наполегливості. Тепер харків’яни готуються до наступного матчу, який проведуть з командою Дніпра.

Начальник команди “ОККО-2020” Артем Білобородов зазначив, що, не дивлячись на перемогу, гра видалася складною.

– Це тільки початок сезону, хлопці ще не набрали форму, мало готувалися, команду збирали майже “з нуля”, – сказав А.Білобородов. – Хоча у команді є досвідчені футболісти, колишні гравці ФК “Інгулець”, та команді ще треба розігрітися. Але, гадаю, що гра була досить непоганою. У другому таймі ми повність переграли суперника, він дуже рідко виходив через центральне поле. Гадаю, що результат закономірний, та сподіваюся, що наша команда у наступних матчах виступить ще краще і ми поборемся за місце у трійці лідерів.Також плануємо зіграти у дорослому чемпіонаті України серед аматорів.

Едуард Коряк привітав з перемогою команду “ОККО – 2020”, яка до речі, приймає свої матчі у Кам’янському, та висловив надію, що новий футбольний клуб нашого міста ФК “Кам’янське 2023” ще потішить перемогою.

– У Кам’янському вперше в історії грають матч U19, – зазначив Е. Коряк. – Команда тільки зібралися, не було провідних гравців, гра видалася важкою. Проте хлопці все одно забили два м’ячі. “ОККО – 2020” – команда з досвідом, там і більше гравців, і грають вони частіше. Вітаю їх з перемогою. Не дивлячись на те, що в країні війна, ми підтримуємо молодіжний спорт, щоб вони грали і ставали справжніми майстрами футболу. Сподіваюся, що команди будуть радувати нас своєю грою, перемогами, а міська влада разом з мером Андрієм Білоусовим, буде робити все для того, щоб наша молодь займалася спортом та вірила у перемогу.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *