«Лідер-Комфорт» у Кам’янському погрожує місцевим мешканцям судами

Та пропонує співвласникам будинку «вирішити питання» з їхніми сусідами.

Про це розповідає місцевий сайт “Sobitie”.

Приватна фірма братів Дубинських «Лідер-Комфорт», під брендом якої приховане чергове перевтілення КУКЖ та УКОЖФ, розпочала розсилку платіжок із погрозами звернутися до судів, якщо їм не заплатять. Проте за що – не зрозуміло.

Як опцію мешканцям пропонують самотужки розбиратися зі своїми сусідами.

І все це під час війни, коли платоспроможність населення зі зрозумілих причин невелика, а підприємство це ну геть не критичної інфраструктури (а скоріше шахрайської, про що говорять відповідні кримінальні провадження).

Про випадок розповсюдження платіжок з персональними даними боржників на своїй сторінці у фейсбуку повідомила місцева мешканка, журналіст та краєзнавець Людмила Глок. Мова йде про будинок, що на вулиці Української Добровольчої Армії, 28 (колись Республіканська):

«Маленький будиночок на 8 квартир. Попередження-погроза, мовляв, через суд стягнемо борг. А чому ж не стягують? Бо навряд чи зможуть довести, які конкретно надані послуги на оті суми заборгованості. Як би не пропустить оті суди, якими погрожують?»  написала Людмила.

Чому цей випадок – тривожний дзвіночок? А ось чому. Раніше ми повідомляли про те, що «Лідер-Комфорт» намагається аферистськими методами створювати ОСББ в деяких будинках (де себе прописують в документах керуючим). Паніка і необережність ділків з «Лідер-Комфорту», які вже потрапили у поле зору правоохоронців, скоріш за все, пов’язана з тим, що справжній власник контори, Володимир Дубинський, втомився платити їм кошти за безрезультатну (у всіх сенсах) роботу і хоче зняти вершки.

Чим все це закінчується, місто добре пам’ятає з історії з КУКЖ. Брати зникають з грошима – мешканці залишаються «з носом». І добре, якщо з житлом.

Адже за шахрайські дії з кредитами та нерухомістю братів Дубинських досі розшукують США та FBI. Проте якось не дуже добре шукають…

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *