На Дніпропетровщині дружина військового напилася і вчинила ДТП: що вирішив суд

ДТП сталася на дорозі по вулиці Тимірязєва 9 жовтня минулого року у Кривому Розі. Близько 16:00 автомобіль Geely виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з ЗАЗ SENS.

Про це повідомляє krlife.com.ua.

У результаті аварії водій отримав тілесні ушкодження середнього ступеня тяжкості: забійну рану голови та лівого плеча, закриті переломи 6, 7, 8, 11 ребер ліворуч, перелом вінцевого відростку правої ліктьової кістки та численні синці й садни.

З’ясувалося, що порушниця правил дорожнього руху перебувала в стані алкогольного сп’яніння, а тому не могла адекватно контролювати свою поведінку за кермом. Жінка провину визнала повністю, пішла на угоду зі слідством, а також компенсувала постраждалому лікування.

Так, згідно розписки, винуватиця аварії сплатила потерпілому 65 824 гривень.

У судовому засіданні містянка зізналася, що випила алкоголь через те, що її чоловік перебуває на війні у гарячій точці, а вона дуже переймається ситуацією. Маючи на руках двох малолітніх дітей, жінка боїться втратити коханого.

11 вересня 2023 року Тернівський районий суд м. Кривого Рогу визнав громадянку винуватою та призначив узгоджене сторонами покарання за ст.286-1 ч.1 КК України – штраф на користь держави в сумі 1000 неоподаткованих мінімумів доходів громадян, що дорівнює 17 000 гривень, з позбавленням права керування транспортними засобами на 2 роки.

Ще підсудній потрібно сплатити  витрати на залучення експерта в сумі 755,12 гривень за проведення інженерно-транспортної експертизи на користь держави.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *