У Кам’янському відкрили реабілітаційний заклад для військових (відео)

Про це повідомив мер Андрій Білоусов.

“Попри всі випробування тримаємо стрій та щодня доводимо, що Кам’янське – місто сильних, відповідальних та небайдужих людей.
Сьогодні, 15 вересня, до Дня міста Кам’янське відвідали голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак та начальник Кам‘янської РВА Олег Гапіч. Разом відкрили перший в області Центр соціальної підтримки ветеранів війни, членів їх сімей та членів сімей загиблих захисників та захисниць України. Запустили в роботу перший у нашому місті сучасний Центр реабілітації для військових. Заклад оснащено сучасним медичним обладнанням за стандартами НСЗУ, створені всі умови для комфортного перебування пацієнтів. В ньому працює команда фахівців, яка допомагатиме нашим воїнам відновлювати фізичну форму та психологічний стан. Також завершили першу чергу капітального ремонту 1-ї міської лікарні. Цей заклад ремонтується вперше за більш ніж 100-річну історію свого існування.
Також сьогодні у Кам’янському відчинив свої двері Театр ляльок, створений на базі колишнього музею ДМК. Прем’єрна вистава – «Лисичка, котик і півник» за мотивами українських народних казок. Театр подарує безліч позитивних вражень нашим маленьким глядачам.
Місто живе і розвивається. Дякую всій громаді за єдність, чуйність, витримку та працю на благо міста!
І найбільша подяка – Силам оборони, які титанічними зусиллями захищають нашу свободу та відстоюють незалежність України”, – йдеться у повідомленні.

Відео можна переглянути тут.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *