Кам’янське відзначило 273-ю річниці заснування міста

Про це повідомив мер міста Андрій Білоусов.

“Заходи, присвячені Дню міста, пройшли в стислому форматі та були спрямовані на підтримку ЗСУ. Разом з кам’янчанами відвідав персональну виставку живопису міського художника Івана Харітонова «Барви мого міста». Особливо сподобалися його роботи з міськими пейзажами, які дійсно передають настрій та атмосферу нашого міста. Придбав одну з картин художника. Частина коштів від продажу піде на допомогу військовим.

Біля ліцею №16 пройшов захід «Територія творчості»: виставка робіт вихованців дитячої художньої школи, мистецької школи № 2, Школи акварелі Анастасії Пустовойтенко, а також були представлені роботи місцевих художників, дітей з особливими освітніми потребами.

Відвідав також локацію біля Кіноконцертного залу «МИР», де виступали творчі колективи закладу: студія вокального співу «Сопрано», цирковий колектив «Арена сміливих», школа сучасної хореографії «ТТ», студія сучасних та бальних танців. Привітав всіх присутніх та вручив подарункові сертифікати на відвідування кінозалу представникам Очеретинської територіальної громади Покровського району Донецької області, для яких наше місто стало другою домівкою.

На прохання батьків наречених завітав на весілля та привітав молодят, які створили родину у День народження міста.

Вручив нагороди переможцям спортивно-масового заходу «Кам’янське in Sports». Змагання та відкриті тренування з нагоди Дня міста проходили на стадіоні ДЮФШ «Надія».

На завершення святкової програми провів церемонію нагородження переможців міського квесту «Кам’янське – місто переможців» у Центральному парку культури та відпочинку.

Дякую всім, хто приймав участь та допомагав організувати заходи. Бажаю щастя та здоров’я мешканцям міста, розквіту Кам’янському, Перемоги та миру Україні!” – йдеться у повідомленні.

Відео дивіться тут.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *