У Дніпрі водій Mazda ледь не переїхав людей на переході (відео)

У понеділок, 18 вересня, у Дніпрі сталася надзвичайна подія на перетині вулиць Макарова та Титова. Водій автомобіля Mazda ледь не збив людей на пішохідному переході. Після цього він вийшов з авто та використав проти людей газовий балончик.

Подія сталася о 7:55. Про це Інформатор повідомляє з посиланням на Ситуаційний центр Дніпра.

Судячи з відео, водій Mazda повертав з Титова ліворуч, на Макарова. В цей час по переходу дорогу переходили близько двох десятків людей. Інші автівки зупинилися, а водій Mazda продовжив рух, ледь не зачепив декількох людей.

Пішоходи робили зауваження водію авто, він зупинився через кілька метрів, вийшов з авто, підбіг у натовп і двічі «задув» пішоходів з газового балончика.

Водія Mazda зупинили поліцейські. Під час спілкування у нього помітили ознаки наркотичного сп’яніння. Про це Інформатору розповіли у пресслужбі патрульної поліції Дніпропетровської області.

Чоловік погодився пройти медогляд, його результати з’являться за 10 діб. Окрім того, на водія склади адміністративний протокол за порушення правил дорожнього руху і доставили до відділку поліції. Йому загрожує відповідальність на 173 статтею Кодексу України про адміністративні правопорушення: дрібне хуліганство.

 

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *