Відома українська письменниця презентувала у Кам’янському нові книжки

До бібліотеки на Шевченка завітала Людмила Охріменко, володарка спеціальної відзнаки «Кращий роман на воєнну тематику» Міжнародного літературного конкурсу «Коронація слова» 2021 року.

Вона презентувала відразу три своїх книги про війну: «Пригоди мухи в окропі на окупованій території», збірку «Волонтерські історії», роман «Оскар».

«Оскар» – роман заснований на реальних подіях. А прототип головного героя сам запропонував написати його історію. Український розвідник із позивним «Оскар», взятий на честь Оскара Шиндлера, на початку 2015 року потрапляє у полон до російських окупантів. Він мріє про втечу з першого дня неволі і робить усе для того, щоб здійснити задумане. Як пройти через пекло і вціліти?..Ця книга про людину, чоловіка, кримського татарина, що свято вірить у силу життя.

Відтепер і наша бібліотека має збірку «Волонтерських історій», «Пригоди дорослого Буратіни жіночої статі», Пригоди мухи в окропі на окупованій території та, безумовно, роман «Оскар».

Довідка:

Людмила Охріменко народилася 11 жовтня 1961 року у місті Синельникове, Дніпропетровської області. Довгий час жила і працювала у Криму. Зараз мешкає у Харкові. Волонтерка. З 2014 року їздила з гуманітарними місіями у Луганську та Донецьку області задля допомоги добровольчим формуванням і підрозділам ЗСУ.письменниця

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *