На Дніпропетровщині рецидивіст побив чоловіка

За спричинення тяжких тілесних ушкоджень правоохоронці Покрова Нікопольського району повідомили про підозру нападнику. 22-річний чоловік завдав потерпілому близько 35 ударів в область голови, грудей та тулуба.

Злочин стався ввечері 11 серпня в одному з приватних будинків міста. Компанія з 4 чоловіків відпочивала та розпивала спиртні напої – почалася суперечка між двома присутніми. В ході конфлікту молодик наніс 41-річному потерпілому численні удари по тілу. Як наслідок, на ранок побитому стало зле, приїхала швидка та було повідомлено на лінію 102.

На місце виїхала слідчо-оперативна група, провела необхідні слідчі дії та вилучила знаряддя злочину. Після проведення судово-медичної експертизи у чоловіка зафіксовано численні гематоми та садна по всьому тілу, перелом ребер та інші травми.

Нападником виявився раніше засуджений за майнові злочини мешканець Покрова.

19 вересня фігуранту повідомили про підозру у вчинені кримінального правопорушення передбаченого ч.1 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального Кодексу України. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *