У Дніпрі двоє чоловіків напали на активіста: відео

У неділю, 10 вересня, у Дніпрі двоє молодиків напали на активіста та намагалися побити. Причиною конфлікту стала одноразова електронна сигарета. Її у постраждалого попросив один з нападників та не хотів повертати.

Цей момент потрапив на камери спостереження. Про це пише Інформатор з посиланням на пост Руслана Ширінова.

На відео видно, як один з чоловіків зупиняє перехожого та просить цигарку. Після — бере її та курить. У цей момент його товариш зупиняє пані з цуциком та розмовляє з нею. Через кілька секунд вони йдуть далі. Руслан просить повернути його річ, але це дається не з першого разу. Далі постраждалий йде у справах, двоє друзів починають його переслідувати, гукають та нападають.

“Без причини. Зі мною все ок, вони самі постраждали більше за мене. Я лише втратив ключі та навушники. Ключі вже відновив, навушники куплю нові — це дрібниці. Не дрібниці — така поведінка. Ніхто не має права на подібну поведінку”, — написав чоловік.

Тепер Руслан просить вас допомогти опізнати нападників, щоб такого більше не траплялось.

“Я хочу зробити так, щоб ці двоє ніколи в житті більше не нападали на перехожих. Щоб вони та подібні їм не думали, що така поведінка залишиться безкарною”, — пояснив Руслан Ширінов.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *