У Дніпрі в магазині Colin’s стався скандал через грудне вигодовування

У Дніпрі в магазині Colin’s, який знаходиться в ТРЦ “Караван”, трапився конфлікт. Ірина Черниш прийшла туди разом з сином-немовлям та чоловіком. Дитина заплакала, бо хотіла їсти.

Жінка сіла у роздягальні та почала годувати малюка груддю. До неї підійшла консультантка та заявила, що правила магазину це забороняють. Вона додала, що в ТРЦ є окрема кімната для годування. Цей процес співробітниця порівняла з відвідуванням туалету,  – пише Інформатор з посиланням на публікацію Ірини.

Після цього до жінки підійшла адміністраторка. Вона попросила вибачення за поведінку консультантки й сказала, що заклад не проти годування грудьми.

Відповідь компанії

Colin’s Ukraine залишила свій коментар під постом Ірини.

У ньому вона попросила вибачення в Ірини та повідомила, що з персоналом провели роз’яснювальну роботу. Також компанія запевнила, що подібні ситуації в мережі магазинів не повторяться.

На це Ірина відповіла, що вважає таку реакцію непропорційною ситуації. Натомість вона запропонувала проведення тренінгів для персоналу щодо взаємодії з клієнтами з різних соціальних груп, в першу чергу з матерями з дітьми. Також, на її думку, компанії потрібно створити регламенти взаємодії з жінками, що годують, та публічно звітувати про це.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *