Театр Кам’янського запрошує: афіша з 29 вересня по 1 жовтня

29 вересня, 18:00, Основна сцена – Агата Крісті «МИШОЛОВКА.ВБИВСТВО НА КАЛВЕР-СТРІТ», детектив на 2 дії.

мишоловка
Дія вистави«МИШОЛОВКА.ВБИВСТВО НА КАЛВЕР-СТРІТ»,відбувається в засніженому приватному пансіоні, де через непогоду застрягли семеро його мешканців. Раптом у пансіон заявляється сержант поліції і повідомляє, що тут має статися злочин. Хтось із тих, хто перебуває в пансіоні – майбутня жертва, а хтось – убивця… Страх поселяється в готелі… Неприязнь, підозри, ненависть змінюють постояльців, та їхніх господарів! Минуле повертається, породжуючи серію таємничих убивств.

30 вересня, 17:00, Основна сцена -Жан Пуаре «Я ЙОГО ДРУЖИНА», іронічна комедія на дві дії.

дружина
У цій виставі є все, за що глядачі обожнюють французькі комедії: яскраві характери, романтичні стосунки, гумор, який не переходить за межі пристойності, та напружений сюжет, в ході якого герої потрапляють у вельми делікатні ситуації. А ще – обов’язковий фльор милої буржуазної легковажності.
Починається ця іронічна комедія з класичної анекдотичної ситуації – дружина раптово повертається додому і застає чоловіка в товаристві гарненької дівчини… Звісно, щоб якось виправдатись, чоловік придумує на ходу досить переконливе, на його погляд, пояснення, що ця дівчина робить в їх будинку. А от що буде далі, що переможе – чоловіча хитрість чи жіночий розум, глядачі дізнаються, коли подивляться цю комедію 30вересня о 17:00 на Основній сцені театру.

01 жовтня, 11:00, Основна сцена –  Д. Урбан «ВСІ МИШІ ЛЮБЛЯТЬ СИР», музична казка, 5+.

миші
Казка угорського письменника Дюла Урбана розповість про мишачих Ромео та Джульєтту – сірого мишеня Шома і білу мишку Фружі. Щоправда їхня історія на відміну від шекспірівської закінчується щасливо: сірі та білі мишачі сімейства зрештою розуміють, що, здавалося б, нездоланна перешкода – відмінність у кольорі – не може завадити закоханим бути разом. Адже всі ми живемо в одному світі, над нами одне небо, одне сонце, і всі ми любимо одне й те ж саме, боїмося того ж самого. Всі миші, наприклад, бояться кішок і люблять сир…

01 жовтня, 17:00, Основна сцена –  Михайло Старицький «ЗА ДВОМА ЗАЙЦЯМИ», музична комедія на 2 дії. 

зайці
Вистава за відомою п’єсою Михайла Старицького «За двома зайцями» розповідає історію женихівства київського цирульника Свирида Петровича Голохвостого, у якого «в галавє завсегди такий водеволь, што только мерсі». Кумедні ситуації та неперевершена гра акторів зробили цю комедію однією з улюблених вистав глядачів нашого театру.У цій виставі є все, що так люблять і цінують глядачі: хитромудрі інтриги, азарт, колоритний гумор, яскраві характери, справжнє і фальшиве кохання… Віртуозний аферист Свирид Петрович Голохвостий зважується на відчайдушну авантюру заради грошей. Йому вдається досить легко задурити голову і закохати в себе негарну Проню, батьки якої обіцяли чимале придане на весілля. Але Свирид Петрович полюбляє не тільки гарне життя, але й гарних жінок. Та спіймати одночасно двох зайців неможливо.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *