Батько 5-х дітей та спроба втечі за кордон: нові подробиці про ґвалтівника з Кам’янського району

4 вересня у П’ятихатках задушили та зґвалтували 16-річну дівчину. Протягом 18 днів поліцейські невпинно шукали злочинця. 23 вересня підозрюваного вдалося розшукати. Ним виявився 46-річний раніше судимий місцевий мешканець. Його причетність до вбивства довела ДНК-експертиза.

Про це повідомляє “Інформатор” із посиланням на голову МВС України Ігоря Клименка.

За словами Клименка, затриманий є батьком 5 дітей. Наймолодшій — 5 років, а найстарша — одноліток вбитої. Крім того, очільник МВС додав, що після скоєння злочину чоловік намагався сховатись за кордоном у дружини. І сподівався, що інтенсивність пошуків знизиться.

Загалом пошуками злочинця займалися 150-200 поліцейський. Правоохоронці опитали всіх жителів міста, забрали всі дані з камер, оглянули понад тисячу машин та перевірили близько 600 осіб.

Після скоєння злочину він намагався сховатися навіть за кордоном у дружини, сподіваючись, що з часом інтенсивність пошуків знизиться. Але ні. Правоохоронці не зупинилися, доки не вдягли кайданки на зловмисника. 24 вересня чоловікові повідомили про підозру за частиною за пунктом 10 частини 2 статті 115 (умисне вбивство з метою задовольнити статеву пристрасть із трупом) Кримінального кодексу України.

“Ми не знаємо, де наш батько, а грошей на адвоката у нас немає”, — із сльозами каже 17-річна донька чоловіка, якого підозрюють у вбивстві школярки Лізи у П’ятихатках.
Журналісту вдалося поспілкуватися із родиною затриманого. https://dnpr.com.ua/…/donka-pidozryuvanogo-u-vbivstvi…
Підозрюваний у зґвалтуванні та вбивстві школярки — 46-річний Стас, батько п’ятьох дітей. Їхнім вихованням більше займається бабуся — мати батька, оскільки сам він їздив по заробітках. Про свою маму діти майже нічого не знають — багато років тому її позбавили батьківських прав.
Затримання підозрюваного — зараз тема номер один для обговорювання у П’ятихатках. Люди сперечаються про його причетність до злочину. Багато хто не вірить, що саме цей чоловік — вбивця.
Затриманий опинився серед кількох сотень чоловіків, яких правоохоронці перевіряли на причетність до злочину.
Донька затриманого також вказує на розбіжності, що затриманий був у білих кросівках, тоді як в батька є лише сині.
В поліції ж кажуть, що ДНК робили тричі та воно співпадає на 100 відсотків.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *