У Дніпрі собака на самовигулі напала на доньку власника відомих ресторанів

У Дніпрі собака сусідів на самовигулі напала на доньку Дмитра Подопригора, власника відомих ресторанів у місті, а саме Giannivino, AnnaPavlova та Гостерія Хата Подопригора.

Про це повідомляє “Дніпро Оперативний”.

На особистих сторінках у соціальних мережах чоловік розповів, що кілька днів тому стикнувся з агресивною поведінкою сусідського собаки та зміг уникнути нападу лише завдяки своїй швидкій реакції. На жаль, його доньці та її собачці Борису на прогулянці теж довелося зустрітися з псом сусідів, але вони вже не змогли відбитися. Дівчинка та її улюбленець зазнали травм та обидва потрапили до лікарні.

Як виявилося, власники пса випускають його гуляти самостійно та без намордника, і вони навіть не знають, що порода їх тварини входить до переліку потенційно небезпечних.

«Я ділюся цим зараз не заради покарання власника (принаймі на ньому зараз, як мінімум кримінальна відповідальність) а задля того, щоб в цілому підняти цю. Таке ставлення вважаю неприпустимим і небезпечним для суспільства. Найперше, що треба знати (і не забувати!) коли заводиш такого собаку – те, що вигул з намордником є обов’язковою умовою для вихованців, які належать до списку небезпечних. Дуже хотів би, щоб у нашому суспільстві зростала культура утримання тварин і ми виховували, в першу чергу, себе, та своїх собак, звісно!», – пише Дмитро.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *