Камʼянчан запрошують на прибирання та рибальські змагання на “Зеленому острові”

Мешканців Кам’янського 30 вересня запрошують на захід під назвою “Чистий Зелений 2023”.
Мета заходу: прибирання сміття, залишеного рибалками та відпочиваючими на популярному острові; міні-змагання з риболовлі серед любителів; візуальне спілкування та обговорення рибальських новин та проблем у водоймах Кам’янського. Організаторами заходу виступили активісти та учасники спільноти у Фейсбуці “Рибалка у Кам’янській та Дніпропетровській області”.
Локація: Кам’янське, острів Зелений, верхня частина з видом на острів Пташиний (Сковорідка, Безім’яний), Лівий берег, Друге річище, від верхньої частини до затопленої баржі. Збір на майданчику вище мосту, де традиційно проводиться нагородження на «День юшки»
Геоточка: 48°32’27.5″N 34°35’47.3″E
Попередній регламент:
– 7:30 – збір;
– 7:30 – 10:00 – прибирання території та концентрація сміття у три точки;
– 10:00 – 10:30 – навантаження сміття у спецтранспорт;
– 10:30 – 11:00 – реєстрація учасників змагань;
– 11:00 – початок змагань;
– 11:00 – 14:00 – риболовля;
– 14:00 – 14:30 – зважування уловів, підбиття результатів;
– 14:30 – 15:00 – нагородження учасників, урочисте підбиття підсумків, офіційна частина спілкування та інші обіймашки;
– далі нерегульована організаторами неофіційна частина спілкування, на ваш власний розсуд (можете шашлик смажити, можете юшку варити, у волейбол грати або цькувати байки біля вогнища).
Процедура:
– З’явилися на місце збору, привіталися, самостійно вписали свої дані до листка реєстрації (ПІБ, вік, телефон для зв’язку).
– Розподілилися на групи, зібрали сміття, занурили у сміттєвоз, нудьгували у місці збору, доглянули місце для лову риби (це буде складно), отримавши відмашку приступили до риболовлі.
– До 14:00 з’явилися на зважування улову (навіть якщо нічого не спіймали), взяли участь у фінальному параді, отримали призи обнялися та вирушили з почуттям задоволення згадувати про гарну та правильну справу.
Змагання це досить умовно – просто символічний бонус після прибирання. Якихось дуже дорогих призів у зв’язку з війною не буде, головна мета – зробити берег чистішим. Так що, якщо хтось корисливо розраховує приборкатися, то краще не приходьте. Хоча, безумовно, приємні рибальські девайси приємно здивують переможців як призи.
Загалом, жодних особливих обмежень та заборон. Все на довірі зберуться всі свої. Не приносьте рибу з собою, не поєднуйте улови заради призового місця, посміхайтеся людям, допомагайте сусідам і буде вам щастя та плюсик у карму.
І так, рекомендуємо не викидати по ходу бичків і верховодку, у нас із цими звірюгами в топ на зважуванні іноді потрапляли! І не йдіть до офіційного параду, незважаючи на свій результат. Навіть нульовий. По-перше, поважте своїх колег оплесками. По-друге, можливо, і вам якийсь втішний приз дістанеться.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *