У Кам’янському привітали бронзового призера Кубка України з греко-римської боротьби

Вихованець кам’янської ДЮСШ № 3, Іван Бринюк, посів третє місце на Кубку України з греко-римської боротьби серед юнаків 2009-2011 р. н., повідомляє kamyanske.com.ua.

Змагання проходили з 21 по 24 вересня у місті Мукачево. Участь в чемпіонаті взяли 350 спортсменів з різних областей нашої країни. Підопічний тренерів Юрія Никитенка та Євгена Лютого боровся у ваговій категорії до 100 кг.

Іван розповів, що на змаганнях він успішно впорався з усіма опонентами, вигравши сутички на туше, і лише в передостанньому бої зустрів потужний супротив та поступився чинному чемпіону з Київської області.

Сьогодні, 27 вересня, спортсмена та його наставників привітав начальник Управління молоді та спорту Едуард Коряк.

Борець та тренери, своєю чергою, висловили подяку міському голові Андрію Білоусова та ГО “Бджола” за допомогу в організації поїздки.

Наступним викликом для хлопця стане чемпіонат України, який відбудеться в Черкасах з 13 по 14 жовтня. Незнаючи на те, що нашому земляку всього 14 років, він буде боротися зі старшими суперниками, у віковій категорії U16.

–  Насправді, я думаю, що змагання будуть досить важкими, тому тренуюсь у посиленому режимі – маю два заняття на день. Сподіваюся, що мої зусилля принесуть гарні результати, – зазначив Бринюк.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *