Categories: Це цікаво

Дуа Ліпа та Генрі Калвіл знялися у шпигунській комедії (відео)

Кінокомпанія Universal Pictures представила перший трейлер шпигунського комедійного бойовика “Аргайл” (Argylle), одну з ролей в якому виконав Генрі Кавіл.

У центрі сюжету фільму – замкнута авторка шпигунських романів про суперагента Аргайла Еллі Конвей. Вона майже не виходить із дому і ні з ким не спілкується, крім своєї матері та улюбленого кота Алфі. Аж раптом Еллі потрапляє в реальний світ шпигунства, коли сюжети її книг надто наближаються до діяльності зловісного підпільного синдикату. Потім на горизонті з’являється справжній шпигун Ейден, щоб нібито врятувати її від викрадення або вбивства (або того й іншого), і в результаті Еллі та її кіт поринають у таємний світ, де ніщо і ніхто не є тим, чим здається.

Роль Еллі виконала Брайс Даллас Ховард (“Таємничий ліс”, “Світ юрського періоду”, “Рокетмен”), а Ейдена зіграв Сем Роквелл (“Сім психопатів”, “Три білборди на кордоні Еббінга, Міссурі”, “Кролик Джоджо”). Генрі Кавілу (“Людина зі сталі”, “Місія нездійсненна: Фолаут”, “Відьмак”) дісталася роль шпигуна з книг Аргайла.

Також у фільмі зіграли Брайан Кренстон (“Драйв, “Арго”, серіал “На всі тяжкі”), Кетрін О’Хара (“Бітлджус”, “Один вдома”, “Продавці болю”), Джон Сіна (серіал “Миротворець”, фільми “Загін самогубців: Місія навиліт”, “Форсаж 9”), Семюель Л. Джексон (“Кримінальне чтиво”, “Джанго звільнений”, франшиза “Месники”), Аріана Дебоз (“Вестсайдська історія”, серіал “Світ Дікого ), Софія Бутелла (“Kingsman: Секретна служба”, “Екстаз”, “Заколотний Місяць”) та поп-зірка Дуа Ліпа (“Барбі”).

Режисером фільму виступив Метью Вон (трилогія “Кінгсман”, дилогія “Піпець”, “Люди Ікс: Перший клас”, “Люди Ікс: Дні минулого майбутнього”). Сценарій до фільму написав Джейсон Фукс (“Льодовиковий період 4: Континентальний дрейф”, “Чудо-Жінка”), також він зіграв одну з другорядних ролей у фільмі.

Як повідомляє прес-служба B&H Film Distribution Company, в український прокат фільм має вийти 1 лютого 2024 року, а пізніше його буде випущено онлайн на Apple TV+.

Олена

Recent Posts

У Дніпрі трамвай протаранив легковик

ДТП сталося у понеділок, 20 травня, на перехресті вулиці Академіка Павлова і проспекту Науки. Про…

3 хв. ago

Рецепт дня: Просте печиво з повидлом

Єлизавета Глинська, переможниця популярного кулінарного шоу «МайстерШеф», розповіла, як смачно приготувати просте печиво із повидлом.…

33 хв. ago

Мешканець Кам’янського району ошукав батька загиблого військового на понад 2,5 млн. грн.

Прокурори Жовтоводської окружної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно мешканця Кам’янського району за фактом…

1 годину ago

Дніпропетровщина – рекордсмен з полювання на ухилянтів

Російська пропаганда зараз посилено розгойдує тему, що в Україні майже мільйони ухилянтів від військової служби.…

1 годину ago

Надя Дорофєєва знялася повністю оголеною у домашній фотосесії у ліжку

Українська співачка Надя Дорофєєва показала спокусливе фото у Мережі. Так, у фотоблогу Наді з'явилася пікантна світлина, на…

2 години ago

Чому необхідно вживати Омега-3 та яка норма на добу

Жирні кислоти Омега-3 - це "хороші жири", які необхідні нашому організму для функціонування. Ці жирні…

2 години ago