У Кам’янському пройшов регіональний ветеранський форум (відео)

Про це розповів мер Андрій Білоусов.

“Сьогодні у Кам’янському відбувся перший регіональний ветеранський форум «Україна. Захисники. Майбутнє». У заході взяли участь понад 500 учасників: українські ветерани й ветеранки, захисники та захисниці, представники державної влади, міністерств та міжнародні партнери.
Відкрила форум Юлія Лапутіна – Міністр у справах ветеранів України, наголосивши на новій ветеранській політиці, яка складається з п’яти ключових елементів: створення інфраструктури, завдяки якій ветерани отримають якісні та дієві послуги, економічна активність, що передбачає створення та розвиток ветеранського бізнесу, успішна реабілітація, доступне житло та вшанування подвигу військових.
Для нас велика честь і відповідальність приймати перший виїзний форум в Україні з таких найважливіших для нашої країни питань. Всі ми розуміємо, що можемо жити під вільним українським небом та працювати тільки завдяки нашим Збройним силам, завдяки нашим ветеранам. В місті діє програма соціальної підтримки наших Захисників, Захисниць, членів їх сімей, а також членів родин загиблих Воїнів. Разом з обласною військовою адміністрацією ми відкрили перший в області центр реабілітації наших військових. Відкрили перший в області центр соціальної підтримки наших ветеранів. Дякую обласній військовій адміністрації та обласній раді за підтримку нашого міста.
Робимо все від нас залежне, щоб забезпечити нашим Героям гідне життя в громаді. Кам’янське завжди буде гідним своїх Героїв!” – йдеться у повідомленні.

Відео можна переглянути тут.

 

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *