У Кам’янському відзначили День захисників і захисниць

1 жовтня – світлий і одночасно сумний день. Цього дня у Кам’янському пройшла низка патріотичних заходів, присвячених вшануванню пам’яті загиблих оборонців. 

Міський голова Андрій Білоусов разом з бійцями, ветеранами, начальником Кам’янської РВА Олегом Гапічем, головою районної ради Максимом Чехутою, правоохоронцями, молоддю та громадськістю поклали квіти до Меморіалу загиблим воїнам на Майдані Героїв. З нагоди Дня захисників і захисниць України вручив нагороди військовослужбовцям та членам родин загиблих.

Спільно з Олегом Гапічем Андрій Білоусов привітав бійців добровольчих формувань Кам’янського району з Днем Територіальної оборони. Подякував за відвагу та готовність зі зброєю в руках боронити рідну землю.

Долучився мер до всеукраїнської акції «Калина пам’яті»  – разом з учнями КЗ «Науковий ліцей імені Анатолія Лигуна» та рідними загиблих випускників висадили калинову алею на подвір’ї закладу.

Відкрили меморіальну дошку в Ліцеї №29 на честь випускника Андрія Полуніна, який віддав своє життя за незалежність України, за свободу українського народу.

Також міський голова отримав нагороду від настоятеля храму ПЦУ отця Феодосія – Благословенну грамоту Предстоятеля Православної Церкви України Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Епіфанія за заслуги перед Помісною Українською Православною Церквою та побожним народом.

«Дякую всім, хто долучився до заходів. Пам’ять про Героїв вічно житиме у наших серцях. Слава Україні!» – сказав Андрій Білоусов.

 

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *