На Дніпропетровщині у чоловіка вдома знайшли збройний арсенал

Три ручних гранатомети, постріли до них, 14 гранат Ф-1 та РГД-5, п’ять порохових маршових зарядів, автомат Калашникова з магазинами та понад тисячі патронів, пістолет Макарова – вилучили поліцейські під час обшуку за місцем мешкання одного з фігурантів кримінального провадження.

У березні працівники слідчого управління разом з працівниками управління міграційної поліції ГУНП в Дніпропетровській області, за силової підтримки поліцейських полку поліції особливого призначення, провели обшуки за місцем мешкання 43-річного чоловіка. Під час слідчих заходів в одному із селищ Криничанського району слідчі виявили арсенал зброї та боєприпасів. Щоб уникнути покарання, фігурант став переховуватися від правоохоронних органів. У серпні поліцейські розшукали зловмисника, також були отримані висновки експертиз. В результаті проведених заходів йому повідомили про підозру за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю та боєприпасами).

29 вересня слідчі завершили досудове розслідування та направили обвинувальний акт до суду. Заходи відбулися під процесуальним керівництвом Центральної окружної прокуратури м. Дніпра.

 

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *