«За мікробіологічними показниками усі досліджені зразки відповідають нормам. Інші фізико-хімічні показники також без аномальних змін. Втім, радимо все ж вживати лише кип’ячену або доочищену фасовану воду», – зазначила головний спеціаліст управління ГУ Держпродспоживслужби в Дніпропетровській області Маргарита Малишева.
Вона додала, що фахівці ретельно слідкують за дотриманням санітарно-епідемічних вимог. Адже від якості води напряму залежить здоров’я людей.
Усі результати направляють органам місцевого самоврядування та керівникам об’єктів водопостачання.
Смажена картопля з цибулею, грибами або без будь-яких добавок - чудовий варіант гарніру, який підходить…
З 1 по 7 грудня у Кам’янському пройдуть цікаві спортивні заходи, які зберуть юних спортсменів,…
Сумну новину повідомив мер Андрій Білоусов. " 19 квітня в бою поблизу населеного пункту Івано-Дар'ївка…
Щорічна премія кінокритиків "Кіноколо", яка відзначає досягнення українського кінематографа та діячів кіноіндустрії, оголосила переможців. Комітет національної премії…
Вибір миючого для посудомийки може здатися простим, але насправді він визначає ідеальну чистоту. Капсули обіцяють…
Сумна новина сколихнула український футбол у перший день зими 2025 року. 1 грудня перестало битись…