Кумедні оголошення і вивіски Кам’янького (фото)

Досить часто буває так, що ти йдеш по вулиці занурений у свої думки і раптом твій погляд випадково зупиняється на якомусь оголошенні або вивісці і ти на деякий час просто впадаєш в ступор намагаючись зрозуміти, що означає побачений тобою напис. А потім починаєш щиро сміятись з побаченого, бо це дійсно кумедно, або так і можеш усвідомити весь сенс напису.  За останній тиждень нашим журналістам на очі потрапили декілька подібних шедеврів, якими ми хочемо поділитись з вами.

маколики
Наприклад є у нас у місті магазин солодощів, який судячи з реклами на його вікні торгує «маколиками». Взагалі-то такого слова в українській мові немає. Але можливо, що «маколики», – це якісь піринки, або печиво з маком, про які ми ще не чули.

кухня
А ще майже в центрі міста є непримітне кафе «РУЗИНСКАЯ КУХНЯ». Ми точно впевнені, що подібна кухня існує тільки у нас і більше ніде в світі.

вікошко
У лівобережній частині міста в одній торговій точці всіх відвідувачів ласкаво запрошують завітати до них «через окошко». Нам здається, що, по-перше, це не дуже зручно, а по-друге, оскільки «окошко» невелике, то не кожен покупець може через нього пролізти.

урна
Також на лівому березі є примітна урна для сміття. Примітна вона тим, що напис на ній забороняє класти в неї домашнє сміття. Нам важко зрозуміти, яке сміття є «домашнім», а яке «диким». І чому саме домашнє сміття зазнало подібної дискримінації.

стовп
До речі, щодо сміття. Судячи з оголошень, які вже більше як тиждень «прикрашають» стовпи і стіни міста, у нас в Кам’янському з’явилася ініціативна група, яка закликає всіх боротися зі сміттям за чисту Україну. Акція з очищення міста від сміття, судячи з цих об’яв відбулася ще 23 вересня. Нам невідомо скільки сміття зібрали активісти, проте ці листівки на стовпах ніхто не збирається знімати і вони також автоматично стали сміттям. Парадокс.

робота
Щодо стовпів, то на жаль їх повсюдно використовують як імпровізовані дошки оголошень. І коли одне оголошення клеїться поверх іншого, або поряд, можуть виникнути дуже кумедні комбінації. Наприклад, вам запропонують роботу без вихідних.

адвокат
Проте найбільше нас вразив адвокат, який торгує електрикою. Його офіс, чи магазин знаходиться прямо в центрі міста по проспекту Шевченко. Напевне, це дуже практично. І без роботи цей чоловік точно не залишиться.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *