У ДБР прокоментували стрілянину в Дніпрі (відео)

Застосування табельної зброї поліцейського проти агресивного чоловіка призвело до смертельних наслідків, і цією справою продовжує займатися ДБР. В студії ток-шоу радниця з комунікацій ДБР повідомила нові деталі трагедії. А також розповіла, як просувається розслідування. 

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на пресслужбу ДБР. Тетяна Сап’ян розповіла, що жінка, що перебувала за кермом на момент затримання, була в стані алкогольного сп’яніння. В її крові знайшли 0,33 проміле. Нагадаємо, що за словами свідків, загиблий також вживав алкоголь перед поїздкою.

Тетяна Сап’ян прокоментувала і саме застосування зброї. За її словами, всього було три постріли. Дві кулі влучили в чоловіка. Втім, встановлені обставини не означають завершення розслідування. Для ДБР відповіддю буде наявність обвинувачувального акту в суді. Разом із цим вона підкреслила що слідчі ДБР не встають на той чи інший бік конфлікту. Вони розслідують дії поліцейського за двома досить серйозними статтями. Це умисне вбивство і перевищення службових повноважень.

“Суспільство хоче швидких відповідей. Сталася трагедія, трапився інцидент, це призвело до резонансу, і якщо це сталося позавчора, то вже вчора мають бути відповіді. Але правоохоронний орган, орган досудового розслідування так не працює. Тому що потрібні беззаперечні докази, які ляжуть в основу справи і зможуть довести провину чи не винуватість підозрюваної особи в суді”, – повідомила радниця з комунікацій ДБР.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *