Categories: Культура

Театр Кам’янського запрошує

АНОНС ВИСТАВ У ТЕАТРІ ІМ. ЛЕСІ УКРАЇНКИ 13-15 ЖОВТНЯ.
13 жовтня, 18:00, Нова сцена (колишній ПК ім. Горького) – Іван Нечуй-Левицький «КАЙДАШЕВА СІМ’Я», комедія з елементами суму


Жанр цієї вистави, «комедія з елементами суму», якнайкраще підходить для ілюстрації непростого життя родини Кайдашів, в якому є багато як комічних, так і трагічних моментів. Дійсно, протягом всієї вистави глядачі щиро сміються, спостерігаючи, як стара Кайдашиха намагається командувати молодими та норовливими невістками, а ті, своєю чергою, сперечаються між собою через Кайдашеву спадщину. Але після перегляду вистави у більшості з присутніх у залі на душі стає трохи сумно, через те, що найближчі й найрідніші люди, замість того, щоб підтримувати один одного «і в горі, і в радості», можуть стати справжніми ворогами через дрібні образи, невиправданий егоїзм і свої особисті амбіції. Злободенні теми, що підіймаються у виставі, та оригінальна режисерське трактування цієї відомої історії, роблять виставу близькою всім глядачам. А чудова акторська гра викликає у них щире захоплення і співчуття героям.

 14 жовтня, 17:00, Основна сцена – Жорді Гальсеран «МЕТОД ГРОНХОЛЬМА», вистава-співбесіда, 18+


Перед нами практично детектив. Швидше, швидше, не відволікаючись, вперед! Тільки б дізнатися чим скінчиться… Хто насправді … Вбивця? А ось і ні. Вбивства-то якраз тут і не сталося. Хоча б у прямому сенсі. А в фігуральному – так просто море крові, психологічна бійня.
Сучасний офіс великої корпорації. Кожен з чотирьох героїв сподівається обійняти вакантну посаду топ-менеджера, кожен розраховує на індивідуальну співбесіду. Але кандидатам доведеться спілкуватися тільки один з одним, дотримуючись дивних вказівок невидимих екзаменаторів. Не рекомендуємо дивитися особам, молодшим за 18 років

15 жовтня, 11:00, Основна сцена – Євген Шварц «КРИШТАЛЕВИЙ ЧЕРЕВИЧОК», музична казка, 5+


Зворушлива історія про Попелюшку – одна з найвідоміших казок світу, улюблена казка багатьох діток протягом століть. І сьогодні вона звучить по-сучасному, адже в усі часи доброта, співчуття, щирість і любов – ті якості, які здатні творити дива.
Дуже шкідливо не їздити на бали, якщо ти на це заслуговуєш. Машина чудес запущена! Тож Фея обов’язково допоможе Попелюшці, Принц знайде кришталевий черевичок, а зла Мачуха зі своїми дочками піймає облизня.
Разом із персонажами дітки потраплять у світ чарівної казки, яку творять ошатні костюми, пісні, танці, майстерна режисура і гра талановитих акторів.

15 жовтня, 17:00, Основна сцена – Йоганн Штраус «ЛЕТЮЧА МИША», оперета на 2 дії


Як варто вчинити жінці, яка дізналася, що її чоловік шукає розваг на стороні: викрити його в неналежній поведінці або спробувати використати ситуацію з особистою вигодою? Чи можна не впізнати власну дружину після кількох років спільного життя та знову закохатися в неї? Які таємниці ховають австрійські в’язниці та наскільки суворі її охоронці? Як вразити чоловіка просто у серце особливим жіночим поглядом? Як підняти настрій усім присутнім і заразити їх веселощами та радісним збудженням?
На всі ці питання ви обов’язково отримаєте відповіді, відвідавши легендарну оперету «Летюча миша» 15 жовтня на Основній сцені нашого театру. А ще зможете чудово провести час на справжньому маскараді, насолодитися чудовою музикою Йогана Штрауса та прекрасними голосами артистів театру, посміятися з дотепних діалогів та кумедних ситуацій, стати свідками тонкої любовної інтриги та щасливого феєричного фіналу.

Margaret

Recent Posts

“Жіночий лікар. Нове життя” на “1+1 Україна”: коли відбудеться прем’єра нового сезону

Телеканал "1+1 Україна" розпочав знімання продовження одного з найпопулярніших серіалів про медиків "Жіночий лікар. Нове…

34 хв. ago

Кам’янська лікарня швидкої допомоги запрошує на роботу

Лікарня швидкої медичної допомоги запрошує на роботу працівника по введенню даних до електронної медичної системи…

1 годину ago

Кам’янські черлідери здобули 12 медалей чемпіонату України

11 і 12 травня у Львові на СК «Боско-Арена» вдбулося справжнє свято краси та спорту…

2 години ago

Рецепт дня: Міні-котлети

Для отримання соковитих котлет не слід формувати гігантів. Куди краще зробити крихітні м'ясні вироби, які…

2 години ago

Поліцейські Кам’янського долучились до донорства

10 травня правоохоронці знову завітали до Кам'янської міської станції переливання крові та поповнили вкрай необхідні…

3 години ago

Співачка Марія Яремчук народила первістка

Українська співачка Марія Яремчук вперше стала мамою. Принаймні саме так стверджують ЗМІ. Як йдеться в ЖВЛ, спочатку в…

3 години ago