У Дніпрі затримали банду квартирних крадіїв

Поліцейські затримали групу квартирних крадіїв, які орудували у Дніпрі.
Співробітники управління карного розшуку зібрали докази їх причетності до крадіжки з квартири по вул. Челюскіна м. Дніпра, звідки зловмисники винесли сейф та дорогий годинник.
У розкритті злочину брали участь співробітники управління карного розшуку ГУНП в Дніпропетровській області спільно з поліцейськими ВП № 7 Дніпровського РУП та управління кримінального аналізу ГУНП.
Злочин стався 22 липня цього року. Поліцейські відкрили кримінальне провадження та розпочали досудове розслідування. Було встановлено, що до скоєння крадіжки причетні четверо чоловіків, жителі м. Дніпра та Києва. 4 жовтня за підтримки полку поліції особливого призначення у Києві були затримані двоє фігурантів злочину. У їх квартирах та в автомобілях відбулися 7 одночасних санкціонованих судом обшуків, під час яких правоохоронці вилучили номерні знаки, мобільні телефони, банківські картки, готівку у гривнях й інші речові докази.
За результатами слідчих заходів двом чоловікам 35 та 37 років, жителям Києва, були вручені повідомлення про підозру за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Стосовно інших фігурантів триває розслідування. Також встановлюється причетність учасників угрупування до вчинення аналогічних злочинів.
Процесуальне керівництво досудового розслідування здійснює Центральна окружна прокуратура м. Дніпра.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *