На Дніпропетровщині матір знімала порно з трирічною донькою

В Кривому Розі затримали жінку, яка продавала порно з власною донькою. У цьому їй допомагав співмешканець. Дитині усього три роки. 

Як стало відомо, у багатодітної жінки четверо малюків – одного року, двох, трьох і чотирьох. Старша дитина мешкає з бабусею. Інші – живуть з матір’ю та її співмешканцем. Пара вживала наркотики та алкоголь, часто в родині були бійки. Крім цього, співмешканці постійно мали статевий акт на очах у дітей, а чоловік «закінчував» на обличчя трирічної дівчинки, повідомляють svoi.kr.ua.

Саме з маленькою горе-матір і знімала порноролики. На них вона власноруч торкалася статевих органів маленької дитини, все це фільмував збоченець-співмешканець. Медичний огляд показав, що у дівчинки немає дівочої пліви і розірвана піхва. Про це нам відомо з власних джерел.

Про жахіття в сім’ї дізналися рідні малечі. Вони звернулися до поліції. Співробітники Криворізького районного управління поліції та оперативники управління міграційної поліції затримали матір-збоченку за статтею 208 ККУ. Запобіжний захід вона буде очікувати вже у тимчасовому слідчому ізоляторі.

Також затриманий і співмешканець-збоченець. Спеціалісти служби у справах дітей та ювенальні інспектори вилучили у збоченки-наркоманки трьох дітлахів.

Зараз правоохоронці встановлюють особу педофіла, якому жінка продала порновідео з дитиною.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *