Осередок інфекції зафіксували в одному з громадських закладів харчування. Держпродспоживслужба вилучила продукти без маркування: курятину та яйця. Закладу дали 10 робочих днів, щоб усунути порушення. Склали адміністративний протокол.
“У результаті епідрозслідування виявили низку недоліків. Незадовільний стан приміщень, продукти невідомого походження, порушення дезінфекції. Також у закладі не контролювали умови зберігання та якість продовольства, не боролися зі шкідниками”, – зазначила головна спеціалістка управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства ГУ Держпродспоживслужби в Дніпропетровській області Маргарита Малишева.
Увечері 17 травня поблизу села Курилівка Кам'янського району сталася страшна аварія: лобове зіткнення двох автомобілів.…
У Марганці медики "екстренки" врятували життя жінки з гострим коронарним синдромом, яка опинилася у стані…
Про ситуацію в місті на ранок повідомив мер Андрій Білоусов. "У Камʼянському ніч минула тихо…
Про це повідомив голова ОВА Сергій Лисак. "Вчора ввечері агресор ще раз атакував Нікопольщину. Влучив…
Серед фігурантів мешканці Дніпра. Вони розміщували в інтернеті оголошення про нібито продаж різноманітних товарів. Після…
У Дніпрі патрульні притягнули до відповідальності водія, який ніколи не отримував водійського. Днями у Новокодацькому…