Осередок інфекції зафіксували в одному з громадських закладів харчування. Держпродспоживслужба вилучила продукти без маркування: курятину та яйця. Закладу дали 10 робочих днів, щоб усунути порушення. Склали адміністративний протокол.
“У результаті епідрозслідування виявили низку недоліків. Незадовільний стан приміщень, продукти невідомого походження, порушення дезінфекції. Також у закладі не контролювали умови зберігання та якість продовольства, не боролися зі шкідниками”, – зазначила головна спеціалістка управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства ГУ Держпродспоживслужби в Дніпропетровській області Маргарита Малишева.
10 травня у Кам’янському розпочинається довгострокова акція «Арт-терапія – лікування мистецтвом». Це ефективний метод боротьби…
У травні вже встигли подорожчати деякі продукти у великих українських супермаркетах, зокрема, злетіли ціни на свинину. Стало…
Про аварійну ситуацію повідомили у Єдиній диспетчерській службі. "Кам'янське ВКГ КП ДОР "Аульський водовід" повідомляє:…
10 травня у Кам’янському розпочинається довгострокова акція «Арт-терапія – лікування мистецтвом». Це ефективний метод боротьби…
Новомосковське районне управління Держпродспоживслужби повідомило про запровадження карантину через випадок сказу в селі Малокозирщина, передає…
8 травня, о 15:56, на вулиці Трудова селища міського типу Петропавлівка Синельниківського району, сталася пожежу.…