У Польщі перезняли улюблений усіма фільм “Знахар” (відео)

Наприкінці вересня у прокат вийшов польський фільм “Знахар” (Forgotten Love) режисера Міхала Газди.

Фільм знятий за одноіменним романом Тадеуша Доленгі-Мастовича, написаного у 1937 році та за сюжетом дуже схожий на кінострічку із такою ж назвою, що вийшл у світ 1982 року та дуже полюбилася не лише польським, а й українським глядачам. Яскраві, живописні сцени, талановито виконана музика та професійна гара акторів зробили цей фільм непересічним для сучасного глядача.

Історія починається з того, що шанований хірург, чиє життя було вінцем успіху і щастя, переживає трагічну втрату своєї сім’ї і стикається з нещастям, яке залишає його без пам’яті. У міру того, як він намагається освоїтися зі втратою та відновити своє життя, він зустрічає таємничу людину зі свого минулого.

Ця людина, можливо, має зв’язок з його втраченою пам’яттю та сім’єю. В результаті цієї зустрічі головний герой починає розкривати секрети свого минулого та відновлювати свою пам’ять. У процесі він дізнається про безліч фрагментів свого життя, які раніше були втрачені.

Ця історія розповідає про важливістьдругих шансів, про те, як можна знайти сенс і щастя знову після трагедії, і як пам’ять та зв’язки з іншими людьми можуть допомогти нам йти далі, навіть якщо ми загубилися у темряві минулого.

 

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *