На Дніпропетровщині поліцейські виявили тіло, забетоноване у гаражній ямі

Під час конфлікту через борги фігуранти вбили свого спільника. Щоб приховати сліди злочину, вони викопали у гаражі яму, закопали тіло та забетонували підлогу.

Підозрювані у злочині – члени злочинної групи, які займалися виготовленням та збутом наркотиків на території Нікопольського району. Зараз вони поміщені під варту за підозрою у збуті наркотиків та створенні злочинної організації.

В ході досудового розслідування кримінального провадження за фактами наркозбуту, поліцейські з’ясували, що один із членів групи безвісно зник кілька місяців тому – 16 червня чоловік пішов з дому та не повернувся. За версією слідства, 25-річний житель Марганця міг стати жертвою злочину. 3 жовтня правоохоронці провели обшук та виявили тіло зниклого чоловіка. Для обстеження місця злочину та збору речових доказів на місці працювала пересувна криміналістична лабораторія.

Після отримання результатів судово-медичні експертизи, опитування свідків та проведення низки інших слідчих заходів поліцейські встановили, що чоловіка вбили його «товариші» по наркобізнесу. З’ясувалося, що двоє місцевих жителів 35 та 32-х років забили потерпілого молотком та різними предметами, а потім закопали у гаражі. Причиною вбивства стало те, що потерпілий заборгував їм гроші, за що зловмисники вирішили поквитатися з ним.

9 жовтня двом жителям Марганця вручили повідомлення про підозру за п. 12 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство, вчинене за попередньою змовою групою осіб). Їм загрожує до 15 років позбавлення волі або довічне ув’язнення.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *