Мер Кам’янського провів черговий об’їзд міста (відео)

Про це Андрій Білоусов повідомив у своєму телеграм-каналі.

“Сьогодні разом з підлеглими провів об’їзд міста на предмет санітарного стану, прибирання і вивезення опалого листя та виконання інших робіт з благоустрою.
За чотири години об’їхали всі райони Кам’янського: містечко ДДГРЕС, Дніпробуд, Соцмісто, «БАМ», Черемушки, центр міста, лівий берег та інші.
Впорядковуємо двори, вулиці та сквери, чистимо зливоприймальні камери, облаштовуємо точки збору ТПВ, лагодимо елементи дитячих і спортивних майданчиків. Задля безпеки дітей монтуємо огорожу від проїжджої частини поруч з ігровим майданчиком в сквері по проспекту Свободи. Встановлюємо нову зупинку громадського транспорту по вулиці 9 Травня поруч з окремою будівлею Гімназії №11.
На звернення мешканців проводимо великий обсяг робіт із впорядкування занедбаної території біля будинків № 27 та № 29 по вулиці Івана Сірка. Залучили департамент екології та природних ресурсів міської ради. Повирубували поросль, закрили доступ до покинутих споруд, завершуємо роботи із засипки погребів,що не діють, та планування території.

Постійно проводжу піші обходи, знаю і розумію, як багато роботи треба ще робити в місті.
У ці визначальні для країни часи ми допомагаємо нашим військовим, а також стежимо за тим, щоб наше місто було чистим, мало охайний та впорядкований стан”, – йдеться у повідомленні.

Відео можна переглянути тут.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *