У Кам’янському та області змінився оператор доставки газу: кому сплачувати

З 1 жовтня у Дніпропетровській області змінився оператор доставки газу. Відтепер в регіоні за розподіл газу відповідає ТОВ “Газорозподільні мережі”. І сплачувати за комунальні послуги потрібно за новими реквізитами. 

Про це повідомляє Інформатор із посиланням на Дніпровську філію “Газмережі”. Нові реквізити Дніпропетровської філії ТОВ «Газорозподільні мережі України»:

  • ЄДРПОУ 45261177;
  • АТ “ОЩАДБАНК”;
  • IBAN: UA023054820000026034300545066;
  • У призначенні платежу слід обов’язково вказати ПІБ платника, особовий рахунок та адресу газифікованого домоволодіння.

Особові рахунки клієнтів Дніпропетровської філії “Газмережі” залишаються незмінними. Вони десятизначні та починаються з 0320. Для клієнтів “ПриватБанку” нові реквізити автоматично підтягнуться. Для користувачів Monobank потрібно вводити реквізити вручну. Якщо у вас є заборгованість за газ за період до 30 вересня, то необхідно сплатити за борг за старими реквізитами “Дніпропетровськгаз”.

Які оператори доставки газу працюють в Дніпропетровській області?

Мешканців Дніпропетровської області обслуговують три компанії: Дніпропетровська, Дніпровська та Криворізька філії ТОВ “Газорозподільні мережі України”. Споживачів (крім Дніпра та Кривого Рогу) з особовим рахунком 0320 обслуговує Дніпропетровська філія “Газмережі” (колишня зона обслуговування АТ “Дніпропетровськгаз”).

У Дніпрі та Дніпровському районі обслуговує Дніпровська філія “Газмережі” з особовим рахунком 0310. Абонентів Кривого Рогу та Криворізького району з особовим рахунком 0330 обслуговує Криворізька філія “Газмережі”.

Куди телефонувати, якщо виникли питання? 

Клієнтську підтримку споживачам надають оператори Контакт-центру ГК “Нафтогаз України” за наступними номерами:

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *