Блукав майже добу: на Дніпропетровщині врятували 83-річного дідуся (відео)

Майже добу блукав по зарослому Каховському водосховищу: у Нікополі поліцейські врятували 83-річного дідуся. Чоловік пішов збирати врожай гарбузів, однак через свій похилий вік втратив орієнтування, не знайшов дороги додому та заблукав у високій траві, якою заросло Каховське водосховище.

11 жовтня близько 15-ї години родичка зниклого звернулася до поліції та повідомила, що вчора ввечері дідусь пішов на город за гарбузами та до цього часу не повернувся. На місце виїхали оперативники Нікопольського РУП та з’ясували, що подружжя проживає поблизу берегової лінії Каховського водосховища. Спільно з кінологом та пошуковою собакою правоохоронці розпочали пошуки та за декілька годин розшукали зниклого чоловіка. Його передали родині – з дідусем усе добре.

Мешканцям нагадують про дію розпорядження голови Нікопольської військової адміністрації від 25.03.2022 року № 34 «Про заборону виходу на водне дзеркало та берегову смугу Каховського водосховища». Не наражайтесь на небезпеку та не провокуйте ворога! Будьте відповідальними!

п

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *