Кам’янське готується до опалювального сезону

Про хід робіт доповів міський голова Андрій Білоусов.

“Сьогодні провів засідання штабу з питань підготовки міста до опалювального сезону. Заслухав доповіді про поточну ситуацію керівників житлово-комунальних та теплопостачальних підприємств, енергетиків, газовиків, єдиної диспетчерської, аварійної та інших служб, задіяних у підготовчих заходах та проходженні опалювального сезону.
Проведено значний обсяг робіт з ремонту та налаштування внутрішньобудинкових мереж. Технічно житловий фонд, лікарні, школи та інші об’єкти соціальної сфери готові до початку опалювального сезону. Зроблені запаси паливно-мастильних матеріалів та піщано-сольової суміші для боротьби з ожеледицею. Підготували спецтехніку для розчистки доріг.
Також виїхав на котельню, яка забезпечує теплом мешканців Лівобережжя. Поспілкувався з працівниками та перевірив ситуацію.
Наразі підприємство завершує заповнення теплоносія зм’якшеною водою. Початок опалювального сезону залежатиме від температури навколишнього середовища, а саме – середньодобові показники мають знизитися до +8 °С та триматися протягом трьох діб поспіль.
В період входження в опалювальний сезон засідання штабу проводитимуться щоденно для налагодження чіткої взаємодії між усіма службами”, – йдеться у повідомленні.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *