Калейдоскоп краси та спорту: у Кам’янському стартував Всеукраїнський турнір з художньої гімнастики

13 жовтня на базі СК “Прометей” розпочався Всеукраїнський турнір з художньої гімнастики “Antares cup”, який проходить за підтримки міського голови Андрія Білоусова.

Про це повідомляє спортивний сайт kamyanske.com.ua

Змагання зібрали більше півсотні учасників з Харкова, Запоріжжя, Дніпра, Кременчука, Кривого Рогу, Павлоград та Кам’янського.

Дівчатка Аліса Неруш, Марта Швачко та Варвара Чварова приїхали до нас з Дніпра. Всі займаються гімнастикою змалечку, з 3-4 років.

11-річна Аліса виконувала вправу с булавою та обручем, а також групові вправи. Каже, що без гімнастики просто не уявляє своє життя, і далі буде нею займатися.
11-річна Марта показала вправу з м’ячем та обручем, а також чекає на групові вправи.
А 12-річна Варвара покаже вправу з булавами і стрічкою та дві групові вправи.

– Дуже люблю ці види вправ, а ще подобається займатися з обручем. З ними у мене склалися гарні відносини, все добре виходить, – підсумувала Варвара.

На урочисте відкриття турніру завітали почесні гості: начальник управління молоді та спорту Едуард Коряк, директор ДЮСШ№2 Євгеній Оніпко, заступник директора ДЮСШ№2 Лариса Череднік, головний суддя та організатор змагань Анастасія Черікова, головний секретар Всеукраїнскього турніру Альвіна Якимець.

– Дуже приємно, що в нашому місті постійно проходять обласні та всеукраїнські змагання, – наголосив Е.Коряк. – Від міського голови вітаю вас з початком змагань. Бажаю вам протягом цього триденного марафону проявити себе у всій красі, здобути бажану перемогу. Також дякую нашим Збройним Силам України за те, що боронять нашу країну, і дають нам можливість проводити спортивні змагання у нашому місті.

Усі почесні гості отримали від адміністраціі та тренерсько- викладацького складу спортивного відділення гімнастики ДЮСШ№2 подяки за всебічну підтримку дитячого спорту в місті.

Протягом трьох днів юні спортсменки будуть демонструвати свою майстерність, гнучкість, красу та грацію.

За результатами першого дня визначилися перші призери та переможці серед дівчат 2013 року народження. Дівчат нагородили медалями, грамотами та подарунками. А також визначили кращих спортсменок.

За найкращий результат категорії “Б” СДЮСШ нагороди отримали Рубан Ельза, Шостак Вікторія та Андрюшкевич Віра. За найкращий результат категорії “А” ДЮСШ – Осіння Софія і Хоменко Поліна.

Вітаємо дівчат та бажаємо подальших успіхів на турнірі, який продовжиться до 15 жовтня.

о

л

р

г

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *