На Дніпропетровщині чоловік підірвав гранату на АЗС

Поліцейські Дніпропетровщини затримали підозрюваного у хуліганських діях на автозаправці. Під час конфлікту чоловік кинув гранату. У результаті вибуху було пошкоджено будівлю АЗС, заправні колонки та два автомобілі. На щастя, люди не постраждали.

12 жовтня близько 12.20 до поліції надійшло повідомлення про те, що у с. Дороге Дніпровського району на автозаправній станції стався вибух. На місце події прибули поліцейські відділення поліції № 9 Дніпровського районного управління поліції.

Як з’ясувалося, чоловік зайшов на АЗС та почав сваритися з працівниками станції, після чого став погрожувати підірвати гранату. Потім він пішов, а через деякий час повернувся та кинув боєприпас.

Оперативники менш ніж за годину розшукали правопорушника. 61-річного місцевого мешканця затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

13 жовтня слідчі повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *