Деякі подробиці з недавньої історії Кам’янського

Ми не раз повідомляли про екс-начальника  Кам’янського райуправління поліції Сергія Лукашова, який після свого звільнення нещадно критикує вище керівництво ГУНП в Дніпропетровскій області. Але, як виявилось, і до самого пана Лукашова є деякі претензії.
Їх висловив керівник спортклубу «Прометей» Анатолій Івашина, причому він ясно дає зрозуміти, що Лукашов діяв на замовлення деяких не зовсім чистих на руку бізнесменів.
«Сергій, Ви не забули, як мене, пенсіонера МВС, залякували у вашому кабінеті в Кам”янському РУП, на замовлення Дубінських?! Реконструкція СК “Променей”! СпіZдили.. Резніченко, вам, подав команду “Фу”!», – пише Івашина в соцмережах, звертаючись до Лукашова.
Звісно, пан Лукашов заперечує факт залякування, хоча претензії Івашини виглядають дуже й дуже обґрунтованими.  Нагадаємо події, які відбувалися наприкінці 2020-го-початку 2021-го року. Тоді керівництво Кам’янського звільнило з посади директора СК «Прометей» людину, яку туди поставили Дубінські. Замість нього директором був призначений Анатолій Івашина, він же почав з’ясовувати, якої шкоди було завдано спортклубу, коли ним фактично керували сумнозвісні брати. Тоді ж йшла мова й про те, що міська влада офіційно звернеться до правоохоронних органів щодо детального розслідування діяльності Дубінських. Але діло тоді якось заглохло, про причини не повідомлялося. І от лише тепер «випливли» подробиці – Івашина стверджує, що Лукашов, який тоді керував Кам’янським РУП, «поховав» цю справу на замовлення братів. Та ще й за командою тодішнього губернатора Резніченка, про зв’язки якого з Дубінськими  добре відомо – згадайте недавню скандальну історію з ремонтом доріг Дніпропетровщини, коли на фірму братів були переведені колосальні бюджетні кошти, та ще й під час війни.
І щодо війни. Навесні минулого року такий собі Ігор Ільков, який вірою і правдою багато років працював на Дубінських, просто не з’явився до військкомату, хоча й отримав повістку. Військкомат офіційно звернувся до поліції, щоб притягнути Ількова до відповідальності за ухиляння від мобілізації. Але той якимось дивом опинився в територіальній обороні Дніпра далеченько від фронту (подейкували, що брати допомогли, але правда це чи ні – хай вирішують читачі), а запит військкомату до поліції Кам’янського десь загубився в нетрях контори пана Лукашова. Чи не за проханням все тих же братів Сергій Лукашов «загубив» цей запит? Бо після історії з погрозами Івашині таке собі «партнерство» Лукашова й Дубінських виглядає дуже й дуже реальним…
Напевно у Сергія Лукашова є пояснення цих історій. І якщо він їх надасть, ми обов’язково опублікуємо його точку зору і з приводу Івашини, і з приводу Ількова.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *