У Дніпрі чоловік спіймав величезного сазана та поділився секретом успіху (фото)

У Дніпрі рибалка спіймав величезного сазана, вагою 12,2 кг. Чоловік поділився секретом, як йому вдалось спіймати таку велику рибу.

Про це повідомляє РБК-Україна (проект Styler) з посиланням на групу “Наше Місто” у Facebook.

Як вдалось спіймати рибу

Євген Стодольський похвалився, що у річці Дніпро в межах обласного центру йому вдалося впіймати величезного сазана вагою 12,2 кг.

За словами рибалки, сазан вдалося зловити завдяки “макушатнику” та Pop-Up – плаваючі бойли, які подають харчові сигнали, коли потрапляють у воду.

Впіймав рибу чоловік 15 жовтня.

“Прекрасна осіння погода перед похолоданням та дощами. І ось він бонус! Виважували втрьох, використовуючи два підсаки, четвертий знімав відео на телефон, як виявилося – від хвилювання натиснув не на ту кнопку… Загалом: сазан був спійманий, один підсак порваний, адреналін у всіх!” – поділився уловом рибалка.

У Дніпрі чоловік спіймав величезного сазана та поділився секретом успіху (фото)У Дніпрі чоловік спіймав величезного сазана та поділився секретом успіху (фото)У Дніпрі чоловік спіймав величезного сазана та поділився секретом успіху (фото)

Чоловік у Дніпрі спіймав величезного сазана (фото: facebook.com/nashemistolive)

Особливості сазана

Час життя сазана досягає 30-35 років. Після 7-8 років зростання його припиняється, тобто основний час зростання відбувається у першу чверть життя.

Сазан досягає іноді величезних розмірів. Найбільший з сучасних нам сазанів мав 55 кг. Хоча і рідко, але зустрічаються екземпляри понад 20 кг вагою при довжині більше метра.

Сазан є одним з найбажаніших трофеїв серед рибалок-любителів. Такою популярністю риба користується завдяки своїм смаковим якостям і корисним властивостям.

Порівняно з коропом, він стійкіший до різного роду захворювань і паразитів, а також менш вимогливий до кисневого режиму.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *