У Дніпрі затримали неповнолітнього вбивцю (відео)

Поліцейські Дніпра затримали неповнолітнього хлопця за вбивство 47-річного чоловіка. Після скоєння злочину 17-річний нападник намагався втекти, однак був затриманий оперативниками на одному із вокзалів міста.

18 жовтня поліцейські отримали повідомлення про виявлення тіла чоловіка в одному з будинків в селі Миколаївка, що у Дніпровському районі. Коли правоохоронці прибули на місце, то виявили 47- річного власника помешкання з численними тілесними ушкодженнями.

Працівники кримінальної поліції Дніпровського районного управління поліції спільно з поліцейським відділення поліції № 8 та 12, а також за співпраці з працівниками кримінального аналізу встановили події того дня та затримали 17-річного нападника. Як з’ясувалось, конфлікт між потерпілим та його гостем виник під час святкування дня народження підозрюваного. Хлопець наніс 47-річному чоловіку численні удари по тілу, від яких той помер.

Поліцейські затримали зловмисника в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та 19 жовтня слідчі повідомили йому про підозру у вчинені кримінального правопорушення передбаченого ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. За клопотанням слідчого суд арештував неповнолітнього вбивцю.

За скоєне нападнику загрожує до 15 років позбавлення волі. Триває досудове розслідування.

Процесуальне керівництво у досудовому розслідуванні здійснює Слобожанська окружна прокуратура.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *