Мемуари Брітні Спірс тепер можна буде почитати українською мовою

Видавництво «Наш Формат» перекладає автобіографію попікони та однієї з найуспішніших виконавиць в історії музики Брітні Спірс українською мовою.

«Жінка в мені» — це смілива та надзвичайно зворушлива історія про свободу, славу, материнство, віру та надію, що вперше розкриває неймовірну подорож Брітні та показує життєствердну силу однієї з найвидатніших виконавиць в історії попмузики.

Написана з винятковою відвертістю і гумором, революційна книжка Спірс висвітлює незмінну силу музики і кохання — і важливість того, щоб жінка нарешті розповіла свою історію на своїх власних умовах.

Орієнтовно мемуари співачки українською вийдуть друком у червні 2024 року. Вже зараз можна передзамовити книжку Брітні Спірс за спеціальною ціною 490 гривень на сайті видавництва.

«У мемуарах Брітні Спірс сильніша, ніж будь-коли… Це так беззаперечно й відверто, що, здається, “Жінка в мені” створена, щоб її прочитати на одному диханні. Майже неможливо не пройнятися і по-справжньому не обурюватися від імені Спірс, чия явна гіркота через жахливі обставини останнього десятиліття її життя… пом’якшується стійким оптимізмом», — пише в New York Times оглядачка Лія Ґрінблатт.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *