У Дніпрі в магазині «Аврора» в руках у покупця вибухнула запальничка: на чоловікові загорівся одяг

У суботу, 21 жовтня, у Дніпрі сталася надзвичайна подія у мультимаркеті «Аврора». Там в руках у покупця вибухнула запальничка. Після чого на чоловікові зайнявся одяг. Постраждалого забрали до лікарні.

Пригода сталася близько 19:00. Про це Інформатор повідомляє з посиланням на власні джерела.

Попередньо, 45-річний чоловік перевіряв запальничку і вона вибухнула. На покупцеві зайнявся верхній одяг. Він отримав опіки голови, шиї та рук. Постраждалого з місця аварії забрала «швидка».

У пресслужбі ГУНП Дніпропетровської області Інформатору повідомили, що в поліцію звернень з цього приводу не надходило. Прокоментували ситуацію нам і в «Аврорі». Там запевнили, що вивчають ситуацію, а причиною вибуху стало необережне використання запальнички покупцем.

«Нещодавно в одному з наших магазинів стався неприємний випадок, на якому ми хочемо акцентувати, щоб запобігти подібних ситуацій у майбутньому. В результаті необережного використання запальнички одним із наших покупців, стався прикрий інцидент. Ми пропрацьовуємо дану ситуацію та з’ясовуємо всі подробиці.

Ми наголошуємо на важливості безпеки в наших магазинах. Прохання до всіх наших клієнтів — будьте обережні з палючими матеріалами. Ми робимо все можливе, щоб забезпечити Вашу безпеку та комфорт під час покупок в наших магазинах. Дякуємо вам за розуміння. Бережіть себе та одне одного», – розповіли Інформатору в «Аврорі».

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *