Внутрішньо переміщені особи у Кам’янському мають можливість отримати ваучер на навчання

Внутрішньо переміщені особи мають можливість отримати ваучер на навчання за сприяння служби зайнятості. Така можливість значно збільшуєшанси на працевлаштування.

Зараз отримати ваучер можливо за 124 професіями та спеціальностями. За допомогою даного документу сплачується повністю або частково вартість навчання у закладах освіти.

На підставі ваучера здійснюється перепідготовка за робітничою професією; підготовка за спеціальністю для здобуття ступеня магістра на основі ступеня бакалавра або магістра, здобутих за іншою спеціальністю; підготовка на наступному рівні освіти (крім третього (освітньо-наукового/освітньо-творчого) та наукового рівня вищої освіти); спеціалізація та підвищення кваліфікації за професіями і спеціальностями.

Навчання здійснюється закладами професійної (професійно-технічної) та вищої освіти, підприємствами, установами та організаціями, які мають ліцензію на освітню діяльність, за затвердженим Мінекономіки Переліком професій, спеціальностей, для навчання за якими може бути виданий ваучер.

Для отримання ваучера ВПО можуть звернутися до центру зайнятості, якщо вони:

не зареєстровані в центрі зайнятості як безробітні;

не отримували ваучер раніше;

не проходили протягом останніх 3 років перепідготовку за рахунок коштів Фонду державного соціального страхування на випадок безробіття;

мають професійну (професійно-технічну), фахову передвищу або вищу освіту.

Більш детальну інформацію, як отримати послугу і що для цього необхідно зробити, ви можете знайти за посиланням https://is.gd/6czbRh

Або звернувшись до фахівців Кам`янської філії Дніпропетровського ОЦЗ за адресою: вул. Медична,6 або за телефоном: 0686840362.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *