У Кам’янському районі виявили розважальний заклад, який працював під час комендантської години

Під час перевірки з’ясувалося, що тут торгували алкогольними напоями без ліцензії, а серед відвідувачів закладу були неповнолітні хлопці та дівчата.

Відпрацювання району відбулося 21 та 22 жовтня. Вночі в одному з барів правоохоронці виявили близько 40 осіб, які вживали алкогольні напої. Також серед відвідувачів були неповнолітні хлопці та дівчата віком від 14 до 17 років. Поліцейські викликали їх батьків та склали на них адміністративні протоколи за неналежне виконання обов’язків по вихованню дітей.

Також із незаконного обігу правоохоронці вилучили 212 літрів алкогольних напоїв на суму 32 тисячі гривень, які реалізовувалися без відповідних документів. На власника склали адміністративний протокол за ч. 1 ст. 164 КУпАП.

Нагадуємо! Продаж підакцизних товарів (алкоголь чи тютюнові вироби) може здійснюватися виключно при наявності відповідної ліцензії.

Також, не забувайте, що в Кам’янському районі продовжує діяти комендантська година з 24:00 до 5:00.

Подібні відпрацювання будуть здійснюватися систематично з метою забезпечення контролю за дотриманням комендантської години громадянами на території Кам’янського району, для припинення порушень публічного порядку та стабілізації оперативної обстановки на території обслуговування.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *